Halloumiburrito

Millainen on välimerellisen halloumi-juuston ja meksikolaisen keittiön combo? Tietenkin El Namin Halloumiburrito, jossa makea ja suolainen paiskaavat kättä kuin parhaat amigot

Tortilla: vehnäjauho 65 %, vesi, palmuöljy, stabilointiaineet (E422, E412), vehnägluteeni, suola, emulgointiaine (E471), sokeri, happamuuden säätöaine (E296), säilöntäaine (E282, E202), nostarusaineet (E500). Valmistaja: Dijo Baking, Puola.

Salaattisekoitus: jäävuorisalaatti, jääsalaatti.

Kasviswokmix: tomaatti, paprika, punasipuli.

Naturel majoneesi: rypsiöljy, vesi, etikka, inverttisokerisiirappi, muunnettu tärkkelys, suola, sitruunamehu, sinapinsiemen, sakeuttamisaine (E415), sokeri, säilöntäaineet (E202, E211), omenaviinietikka, aromi, chili, cayenne. Valmistuslinjalla käsitellään myös kananmunaa sisältäviä tuotteita. Valmistaja: Hes-Pro Finland Oy, Suomi.

Mango-chilimajoneesi: rypsiöljy, vesi, mangosose, chili, sokeri, etikka, suola, muunnettu tärkkelys, sitruunamehu, sakeuttamisaine (E415), säilöntäaine (E202), happamuudensäätöaine (E260), aromi.

Halloumi: lehmän maito, lampaan -ja vuohen maito, suola, mikrobiologinen juoksute, minttu. Pastöroitu. Valmistaja: Filos/ Papouis Dairies LTD, Kypros.

Cantaloupemeloni: cantaloupe meloni.

Tuoresalsa: tomaatti, vihreää paprikaa, punasipuli.