Churrot

Meksikossa ja Espanjassa churroja syödään sekä aamiaiseksi, välipalaksi että jälkiruoaksi – eli juuri silloin kun mieli tekee. Sama tarjoilusuositus pätee myös El Namin herkullisiiin churroihin, jotka tarjoillaan suklaakastikkeen kera. ¡delicioso!

Churro: vesi, vehnäjauho, suola, dekstroosi.

Kasviöljy: rapsiöljy, hapettumisenestoaine (E304), vaahdonestoaine (E900). Valmistaja: Apetit Kantvik Oy, Suomi.

Kaneli el nam: kaneli.

Sokeri: siro, erikoishieno sokeri. Valmistaja: Suomen Sokeri Oy, Suomi.

Suklaakastike: inverttisokerisiirappi, kerma, rypsiöljy, tärkkelyssiirappi, maitovalmiste, kaakaojauhe (4 %), vesi, muunnettu tärkkelys, happamuudensäätöaine (E331), suola, säilöntäaineet (E202, E211), sakeuttamisaine (E412), sokeri, aromi. Valmistuslinjalla käsitellään myös kananmunaa sisältäviä tuotteita. Valmistaja: Hes-Pro Finland Oy, Suomi.