Halloumi-quesadilla
![](/mellow_internal/images/fi_dev/generated/78_35_1000_1000_crop.jpg)
Quesadillat tehdään laittamalla tortillalettujen väliin nimensä mukaisesti quesoa eli juustoa, sekä muita herkullisia täytteitä. El Namin Halloumi-quesadillaan olemme pariloineet herkullista halloumi-juustoa, juustokastiketta, juustoraastetta ja herkullista talon marinoitua salsaa.
energia/kJ
energia/kcal
rasva/g
josta tyydyttynyttä/g
hiillihydr./g
josta sokeria/g
proteiini/g
suola/g
laktoosi/g
Allergiat
Maito ja maitotuotteet, myös laktoosi
Halloumi
Halloumi
Quesadillatortilla: vehnäjauho, vesi, kasviöljy (rypsi), sokeri, emulgointiaine (E471), nostatusaineet (E500, E450), suola, happo (omenahappo)
Cheddarjuustokastike: vesi, cheddarjuusto 25 %, voi, maito, muunneltu tärkkelys, emulgointisuola (E339), maitoproteiini, luonnollinen juustoaromi (maito), suola, valkosipulijauhe, väriaine (E160c, E160b), sipulijauhe.
Halloumi: lehmän maito, lampaan -ja vuohen maito, suola, mikrobiologinen juoksute, minttu. Pastöroitu. Valmistaja: Filos/ Papouis Dairies LTD, Kypros.
Juustoraaste: pastöroitu maito, paakkuuntumisenestoaine (perunatärkkelys), suola (1,3 %), hapate, juoksute, happamuudensäätöaine (kalsiumkloridi), säilöntäaine (kaliumsorbaatti). Laktoositon.
Tuoresalsa: tomaatti, vihreää paprikaa, punasipuli.